• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Welding Konstruksi

Mesin las kawat bolong otomatis pikeun bolong industri cocog pikeun kawat 2.5-6mm, kawat 3-8mm, sareng kawat pelindung baja 4-12mm. Bolong kaluaran tiasa duaan digulung bolong sareng panel bolong, kawat garis garapan dina kawat coil otomatis.
Garis produksi las bolong ngadopsi silinder hawa multi-kakuatan pikeun ngendalikeun las, ngagaduhan kaunggulan tingkat kagagalan anu langkung handap, operasi anu langkung gampang, kecepatan luhur, konsumsi énergi anu kirang, kirang percikan las, langkung stabil, jst.