• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin gambar kawat garis lempeng

Pedaran pondok:

Modél No.: LZ-560

Pedaran:

Mesin gambar kawat, salaku bagian tina batang kawat waja salaku bahan baku sareng ngirangan diameter na saloba anu anjeun peryogikeun; Upami anjeun henteu tiasa mendakan diameter kawat anu pas di pasar lokal anjeun, anjeun tiasa nganggo mesin ieu pikeun ngadamel diaméter béda kawat hideung atanapi kawat GI numutkeun aplikasi anu béda; Urang tiasa ngarancang mesin gambar kawat numutkeun pamundut anjeun ngeunaan diameter kawat input sareng diameter kawat kaluaran; Ogé mesin gambar kawat urang tiasa ngahasilkeun kawat buleud kana kawat ribbed.


  • Harga FOB: US $ 1000 - 9.999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    parameter

    Modél

    LZ-560

    Dia. Tina pot 560 mm
    Jumlah blok 10
    Diaméter kawat Inlet Max. 5.5mm sareng outlet Min. 1.6mm
    Komprési (%) Max. 91.54
    Komprési rata-rata (%) 21.88
    Kakuatan kawat input ≤600mpa
    Max. speed dahar kawat 16.66m / s (1000 m / mnt)
    Motor 22KW
    Ukuran kapang 40mm * 25
    Pangaturan pot Leres
    Ngawatosan kawat Ti kénca ka katuhu

    video

    alat bantu

    Straight wire drawing machine1

    Bungkusan & Pengiriman

    wire drawing machine

    taros Kami

    contact details
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami: