• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Jaring Kawat Heksagonal

Kami ngadamel meshes héksagonal héksagonal anu ringan sareng beurat-tugas anu teras-terasan tiasa ngahasilkeun rupa-rupa ukuran sareng aplikasi. Mesin dirancang pikeun mastikeun operasi lancar sareng produktivitas anu luhur.
Kami ogé nyayogikeun parangkat lengkep alat bantu pikeun garis produksi anjeun.
Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman ékspor, Luhureun sadaya, Kami gaduh Téknologi Welding Maju ngarah di Cina!