• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

3D Pagar Dilas Mesin bolong

Pedaran pondok:

Modél No.: DP-FP

Pedaran:

Mesin las bolong pikeun pager kawat bolong 3D kualitas luhur dirancang pikeun produksi pagar bolong. Mesin las kawat pager 3D cocog pikeun produksi meshes anu akurat pikeun sadaya ukuran. Kawat tiasa tos dilempengkeun sareng diteukteukan atanapi didaharan langsung tina coil.


  • Diaméter kawat: 3-6mm
  • Lebar las: Max.3000mm
  • Panjang bolong: Max.6000mm
  • Kecepatan las: 50-75 kali / mnt
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panel pager dilas aliran pangolahan bolong

    1) Saatos bérés las, No.1 bolong narik mobil bakal narik bolong kana posisi No.2 bolong narik mobil.

    2) No.2 bolong narik mobil bakal narik bolong kana mesin bending saléngkah demi léngkah bending.

    3) Saatos bérés ngalipet, No.3 bolong narik mobil bakal narik bolong kana bolong anu murag.

    rt

    1. Parameter Téknis:

    Modél DP-FP-1200A DP-FP-2500A DP-FP-3000A
    Lebar las Max.1200mm Max.2500mm Max.3000mm
    Diaméter kawat 3-6mm
    Ruang kawat bujur 50-300mm
    Spasi kawat silang Min.25mm / Min.12.7mm
    Panjang bolong Max.6000mm
    Laju ngelas 50-75 kali / mnt
    Kawat cara dahar Pra-dilempengkeun & tos dipotong
    Éléktroda las Maksimum 25 pcs Max.48 pcs Max.61pcs
    Trafo las 125kva * 3 pcs 125kva * 6 pcs 125kva * 8pcs
    Ukuran mesin 4,9 * 2.1 * 1.6m 4,9 * 3.4 * 1.6m 4.9 * 3.9 * 1.6m
    Beurat 2T 4T 4.5T
    CATETAN: spésifikasi Husus tiasa ngaropea sakumaha pamundut anjeun.

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan garis pager las pagar produksi

    ● Kontrol panganteur layar toél kalayan operasi pagawé anu diminimalkeun pikeun ngahemat hemat biaya anjeun.

    ● Sistem éléktrik ti Panasonic, Schneider, ABB, Igus pikeun sistem kontrol anu dipercaya.

    ● Sistem motor téknologi patén pikeun rotasi gancang sareng produktivitas tinggi.

    ● Las bolong sareng kaluaran dikawasa ku panganteur windows, otomatisasi tinggi.

    ● Sistem tarik Servo pikeun ukuran angkatan alit sareng ageung pikeun paménta pasar anu béda.

    ● Sistem cai-tiis pikeun ngabasmi suhu las sareng pikeun rata bolong kalayan épisién.

    ● Lengkepan solusi produk numutkeun pamundut anjeun pikeun gelar otomasi.

    ● Pangalaman langkung-ti-30-taun dina mesin las bolong pikeun ngalayanan konsumén sacara praktis.

    4. Rengse Pagar Panel bolong

    gr

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami: