• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Mesin Emas Pagar 3D Dipas

Katerangan Singkat:

Modél No.: DP-FP

Katerangan:

Mesin las bolong pikeun pager kawat bolong 3D kualitas luhur dirancang pikeun produksi pagar bolong. Mesin las kawat pager 3D cocog pikeun produksi meshes anu akurat pikeun sadaya ukuran. Kawat tiasa tos dilempengkeun sareng diteukteukan atanapi didaharan langsung tina coil.


  • Diaméter kawat: 3-6mm
  • Lebar las: Max.3000mm
  • Panjang bolong: Max.6000mm
  • Kecepatan kimpalan: 50-75 kali / mnt
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Panel pager ngolah bolong ngolah aliran

    1) Saatos réngsé las, No.1 bolong narik mobil bakal narik bolong ka posisi No.2 bolong narik mobil.

    2) Mobil tarik bolong No.2 bakal narik bolong ka mesin anu léngkah-léngkah-léngkah pikeun ngabéréskeun salur.

    3) Saatos bérés ngalipet, No.3 bolong narik mobil bakal narik bolong kana bolong anu murag.

    rt

    1.Téknik Parameter:

    Model DP-FP-1200A DP-FP-2500A DP-FP-3000A
    Lebar kimpel Max.1200mm Max.2500mm Max.3000mm
    Diaméter kawat 3-6mm
    Ruang kawat bujur 50-300mm
    Ruang kawat cross Min.25mm / Min.12.7mm
    Panjang bolong Max.6000mm
    Gancang kimpalan 50-75 kali / mnt
    Cara dahar kabel Pra-dilempengkeun & tos dipotong
    Éléktroda las Max.25pcs Max.48pcs Max.61pcs
    Trafo las 125kva * 3pcs 125kva * 6pcs 125kva * 8pcs
    Ukuran mesin 4.9 * 2.1 * 1.6m 4,9 * 3.4 * 1.6m 4.9 * 3.9 * 1.6m
    Beurat 2T 4T 4.5T
    CATETAN: Spésifikasi khusus tiasa disaluyukeun salaku pamundut anjeun.

    Pidéo 2.YouTube

    3.Keuntungan garis pager las pagar produksi

    ● Kontrol panganteur layar toél kalayan operasi pagawé anu diminimalkeun pikeun ngahemat hemat biaya anjeun.

    ● Sistem listrik tina Panasonic, Schneider, ABB, Igus pikeun sistem kontrol anu tiasa dipercaya.

    ● Sistem motor téknologi patén pikeun rotasi gancang sareng produktivitas tinggi.

    ● las Mesh sareng kaluaran dikawasa ku panganteur windows, automation tinggi.

    ● Sistem tarik Servo pikeun ukuran tumpak ageung sareng ageung pikeun kaperluan pasar anu béda.

    ● Sistem pendingin cai pikeun ngaleupaskeun suhu las sareng pikeun bolong bolong sacara éfisién.

    ● Solusi produk lengkep saluyu pamundut anjeun pikeun gelar automation.

    ● Pangalaman langkung-tina-30-taun dina mesin las bolong pikeun ngalayanan para nasabah sacara praktis.

    4. Rengse Pagar Panel bolong

    gr

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori