• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Gabion Mesin Mesh

Katerangan Singkat:

Modél No.: LNML

Katerangan:

Mesin gabion bolong, disebat ogé mesin beurat kawat héksagonal bolong mesin atanapi mesin karinjang gabion, nyaéta ngahasilkeun bolong kawat héksagonal pikeun panggunaan kotak batu penguatan. Mesin netting kawat héksagonal mangrupikeun mesin jalinan khusus pikeun ngadamel karya seni héksagonal.

Meshes héksagonal anu beurat dipikabutuh pikeun panyalindungan bentang, konstruksi, pertanian, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanasan, cai laut, lereng gunung, jalan, sareng jembatan, jsb.


  • Diaméter kawat: 1.6-3.5mm
  • Ukuran bolong: 60-150mm
  • Jarak Lebar: 2300-4300mm
  • Laju: 165-255m / jam h
  • Jumlah twists: 3 atanapi 5
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Mesin gabion otomatis séri ieu ngawengku opat bagian standar utama: Mesin netting utama, mesin penggulungan, alat tegangan kawat, sareng mesin coil spiral, éta tiasa ngahasilkeun gabions tina rupa-rupa lebar sareng ukuran bolong. Mesin kami khusus dianggo pikeun ngahasilkeun ukuran ageung sareng beurat-tugas héksagonal (kawat galvanis, galvanis & kawat PVC) kawat pikeun pager sareng panggunaan batu gabion.

    1.Téknik Parameter:

    Model Ukuran bolong(mm) Lebar maks(mm) Diaméter kawat(mm) Nomer pulas Kecepatan poros drive utama Motor(kw) Laju(m / h)
    LNWL23-60-2 60 * 80 2300 1.6-3.0 3 25 11 165
    LNWL23-80-2 80 * 120 1.6-3.0 195
    LNWL23-100-2 100 * 120 1.6-3.5 225
    LNWL23-120-2 120 * 150 1.6-3.2 20 255
    LNWL33-60-2 60 * 80 3300 1.6-2.8 25 15 165
    LNWL33-80-2 80 * 120 1.6-3.0 195
    LNWL33-100-2 100 * 120 1.6-3.2 225
    LNWL33-120-2 120 * 150 1.6-3.5 20 255
    LNWL43-60-2 60 * 80 4300 1.6-2.8 25 22 165
    LNWL43-80-2 80 * 100 1.6-3.0 195
    LNWL43-100-2 100 * 120 1.6-3.0 225
    LNWL43-120-2 120 * 150 1.6-3.2 20 255
    LNWL43-60-3 60 * 80 4300 1.6-2.8 5 25 22 165
    LNWL43-80-3 80 * 100 1.6-3.0 195
    LNWL43-100-3 100 * 120 1.6-3.0 225
    LNWL43-120-3 120 * 150 1.6-3.2 20 255

    Pidéo 2.YouTube

    3.Superiorities tina jalur produksi pager link

    Mesin Gabion bolong, ogé dingaranan mesin bolong héksagonal beurat-tugas, dipaké pikeun ngahasilkeun gabion bolong sareng kotak batu, seueur dianggo dina panangtayungan lanskap, konstruksi, pertanian, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanasan, sisi laut, lereng gunung, jalan, sareng sasak , jsb.

    1.Mitsubishi PLC & layar sentuh, Schneider éléktronik, Invt inverter.

    2. Dina lebak silang, aya baseplate dilas, kandelna 12mm. stabilitas tinggi, tulangan shock-resistor kuat (desain anyar).

    3. crossbeam dihasilkeun dina platform khusus kalayan presisi tinggi. Kualitasna tiasa dijamin. Majelis mesin ogé réngsé dina platform anu khusus. Kinerja sakabéh ningkat.

    4. mesin kami nganggo rod nyetir ganda tinimbang hiji rod nyetir, speed tinggi & ngajalankeun stabil.

    5. Mesin nganggo alat khusus kanggo ngajantenkeun minyak pelumasan tiasa dianggo deui.

    6. Rungkun tambaga mesin kami gaduh kinerja abrasi anu saé, langkung saé pikeun poros puteran.

    7. inti roda mesin tuang bahan baja, awét.

    8. Cam tina mesin nyaéta tuang beusi nodular, awét.

    9. Pelat seredna nganggo laring, umur panjang jasa.

    10. Nalika kawat rusak sareng kawat spiral parantos habis, mesinna tiasa lirén damel sacara otomatis.

    rth

    4. produk réngsé

    erb

    Gabion bolong dipaké pikeun nyieun batu kawat bolong kandang atanapi kotak batu, anu seueur dianggo dina panyayapan sareng ngadukung cai laut, lereng gunung, jalan sareng jambatan, waduk sareng rékayasa sipil sanés, ogé mangrupikeun bahan anu paling saé pikeun banjir.

    Gabion bolong (Hexagonal wire mesh) ogé seueur dianggo pikeun Anggar, nyaring bolong dina panyalindungan padumukan sareng lanskap, konstruksi, pertanian, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanasan, sareng pipa sanés kawat bolong.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori