• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Gabion bolong

Pedaran pondok:

Modél No.: LNML

Pedaran:

Mesin gabion bolong, disebat ogé mesin beurat kawat héksagonal bolong mesin atanapi mesin karinjang gabion, nyaéta ngahasilkeun bolong kawat héksagonal pikeun panggunaan kotak batu penguatan. Mesin netting kawat héksagonal mangrupikeun mesin jalinan khusus pikeun ngadamel karya seni héksagonal.

Meshes héksagonal beurat-tugas dipaké pikeun panangtayungan lansekap, konstruksi, tani, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanas, seawall, lereng gunung, jalan, sareng sasak, jst.


  • Diaméter kawat: 1.6-3.5mm
  • Ukuran bolong: 60-150mm
  • Lebar bolong: 2300-4300mm
  • Laju: 165-255m / jam
  • Jumlah corak: 3 atanapi 5
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Mesin gabion otomatis séri kaasup opat bagian standar utama: Mesin netting utama, mesin gulungan, alat tegangan kawat, sareng mesin coiling spiral, éta tiasa ngahasilkeun gabion tina sababaraha rubak sareng ukuran bolong. Mesin kami khusus dianggo pikeun ngahasilkeun ukuran ageung sareng beurat-tugas héksagonal (kawat galvanis, galvanis & kawat PVC) kawat pikeun pager sareng panggunaan batu gabion.

    1. Parameter Téknis:

    Modél Ukuran bolong(mm) Lebar maks(mm) Diaméter kawat(mm) Nomer pulas Kecepatan poros drive utama Motor(kw) Laju(m / h)
    LNWL23-60-2 60 * 80 2300 1.6-3.0 3 25 11 165
    LNWL23-80-2 80 * 120 1.6-3.0 195
    LNWL23-100-2 100 * 120 1.6-3.5 225
    LNWL23-120-2 120 * 150 1.6-3.2 20 255
    LNWL33-60-2 60 * 80 3300 1.6-2.8 25 15 165
    LNWL33-80-2 80 * 120 1.6-3.0 195
    LNWL33-100-2 100 * 120 1.6-3.2 225
    LNWL33-120-2 120 * 150 1.6-3.5 20 255
    LNWL43-60-2 60 * 80 4300 1.6-2.8 25 22 165
    LNWL43-80-2 80 * 100 1.6-3.0 195
    LNWL43-100-2 100 * 120 1.6-3.0 225
    LNWL43-120-2 120 * 150 1.6-3.2 20 255
    LNWL43-60-3 60 * 80 4300 1.6-2.8 5 25 22 165
    LNWL43-80-3 80 * 100 1.6-3.0 195
    LNWL43-100-3 100 * 120 1.6-3.0 225
    LNWL43-120-3 120 * 150 1.6-3.2 20 255

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan tina lini produksi pager ranté link

    Mesin Gabion bolong, ogé dingaranan mesin bolong héksagonal beurat-tugas, dipaké pikeun ngahasilkeun gabion bolong sareng kotak batu, seueur dianggo dina panangtayungan lanskap, konstruksi, pertanian, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanasan, sisi laut, lereng gunung, jalan, sareng sasak , jsb.

    1.Mitsubishi PLC & Toél layar, éléktronika Schneider, inverter Invt.

    2. Dina lebak silang, aya baseplate dilas, kandelna 12mm. stabilitas tinggi, kuat tulangan shock-resistansi (desain anyar).

    3. crossbeam dihasilkeun dina platform khusus kalayan presisi tinggi. Kualitasna tiasa dijamin. Majelis mesin ogé réngsé dina platform anu khusus. Kinerja sacara umum ningkat.

    4. mesin kami nganggo rod nyetir ganda tinimbang hiji rod nyetir, speed tinggi & ngajalankeun stabil.

    5. Mesin ngadopsi alat khusus pikeun ngadamel minyak pelumasan dianggo deui.

    6. Rungkun tambaga mesin kami gaduh kinerja abrasi anu saé, langkung saé pikeun muter poros.

    7. Inti roda mesin nyaéta bahan waja cor, awét.

    8. Cam mesin nyaéta beusi tuang nodular, awét.

    9. Piring nyéréd ku lining, umur panjang jasa.

    10. Nalika kawat rusak sareng kawat spiral parantos habis, mesinna tiasa lirén damel sacara otomatis.

    rth

    4. produk réngsé

    erb

    Gabion bolong dianggo pikeun ngadamel kandang bolong kawat batu atanapi kotak batu, anu seueur dianggo dina panyalindungan sareng ngadukung seawall, lereng gunung, jalan sareng jembatan, waduk sareng rékayasa sipil anu sanés, ogé Éta bahan pangsaéna pikeun banjir.

    Gabion bolong (Hexagonal wire mesh) ogé seueur dianggo pikeun Anggar, nyaring bolong dina panyalindungan padumukan sareng lanskap, konstruksi, tani, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanasan, sareng pipa sanés kawat bolong.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami: