• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Pager Ranté Link

Pedaran pondok:

No Modél.: DP-20-100 / DP-25-80

Pedaran:

Kami nawiskeun sababaraha solusi. Kaasup mesin pager ranté link otomatis, mesin pagar ranté semi-otomatis, mesin intan bolong, mesin pager spiral, mesin pager siklon, mesin orthorhombic, sareng sajabana éksténsif digunakeun pikeun pager di tempat kaulinan, tempat cicing, pembangkit listrik, bandara, tempat pertambangan , jsb.


  • Jenis: tuang kawat ganda hiji waktos / tuang kabel tunggal hiji waktos
  • Kapasitas produksi: 120 dugi ka 180m ^ 2 / jam
  • Tilu jinis sisi bolong: Pusing, Peuyeum, Pusing & Peuyeum
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Pager ranté dipaké salaku pager pikeun tempat kaulinan sareng kebon, jalan raya super, karéta api, bandara, palabuhan, tempat cicing jsb.

    1. Parameter Téknis:

    Modél DP-20-100 DP-25-80
    Kapasitas produksi 70-80m ^ 2 / jam 120-180m ^ 2 / jam
    Diaméter kawat 2-4mm 2-4mm
    Ukuran bubuka bolong 25-100mm (Ukuran bubuka bolong anu béda peryogi kapang anu béda.) 25-100mm (Ukuran bubuka bolong anu béda peryogi kapang anu béda.)
    Lebar bolong Maks. 4m
    Panjang bolong Maks. 30m, tiasa diatur.
    Bahan atah Kawat galvanis, kawat dilapis PVC
    Motor 3.8KW + 1.1KW + 1.1KW 5.5KW + 1.1KW + 1.1KW
    Diménsi 4.2 * 2.2 * 1.7m  6.7 * 1.4 * 1.8m
    Beurat 1.8T  4.2T

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan tina lini produksi pager ranté link

    Layar toél sareng sistem kontrol Mitsubishi PLC.

    Motor Delta Servo sareng kotak gear Planét.

    Sapinuhna otomatis (tuang kawat, sisi pulas / ros-rosan, gulung-gulung péngkolan).

    Kapang tunggal pikeun spiral ganda atanapi kapang tunggal pikeun spiral tunggal.

    Tombol Alarm sareng Darurat Tambahan kanggo operasi anu merenah.

    Ngalereskeun roda pikeun mastikeun kawat lempeng sareng pager bérés sampurna.

    Ukuran bubuka bolong tiasa disaluyukeun ku cara ngarobah kapang.

    Mesinna nganggo motor servo pikeun ngahémat kawat.

    4. produk réngsé

    dfb

    Pagar link ranté sacara éksténsif digunakeun pikeun pager di tempat kaulinan, tempat cicing, pembangkit listrik, bandara, tempat penambangan, jst.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami: