• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Pagar Link Chain

Katerangan Singkat:

No Modél.: DP-20-100 / DP-25-80

Katerangan:

Kami nawiskeun sababaraha solusi. Kalebet mesin pager ranté link otomatis, mesin pagar ranté semi-otomatis, mesin intan bolong, mesin pager spiral, mesin pager siklon, mesin orthorhombic, sareng sajabana éksténsif digunakeun pikeun pager di tempat kaulinan, tempat cicing, pembangkit listrik, bandara, tempat pertambangan , jsb.


  • Jenis: tuang kawat ganda hiji waktos / tuang kabel tunggal hiji waktos
  • Kapasitas produksi: 120 dugi ka 180m ^ 2 / jam
  • Tilu jinis sisi bolong: Pusing, Peuyeum, Pusing & Peuyeum
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Pager link ranté dipaké salaku pager pikeun tempat kaulinan sareng kebon, jalan raya super, karéta api, bandara, palabuhan, tempat tinggal jsb.

    1.Téknik Parameter:

    Model DP-20-100 DP-25-80
    Kapasitas produksi 70-80m ^ 2 / jam 120-180m ^ 2 / jam
    Diaméter kawat 2-4mm 2-4mm
    Ukuran bubuka bolong 25-100mm (Ukuran bukaan bolong béda-béda peryogi cet béda.) 25-100mm (Ukuran bukaan bolong béda-béda peryogi cet béda.)
    Lebar bolong Max.4m
    Panjang bolong Max.30m, laras.
    Bahan atah Kawat galvanis, kawat dilapis PVC
    Motor 3.8KW + 1.1KW + 1.1KW 5.5KW + 1.1KW + 1.1KW
    Ukuran 4,2 * 2.2 * 1,7m  6,7 * 1,4 * 1.8m
    Beurat 1.8T  4.2T

    Pidéo 2.YouTube

    3.Superiorities tina jalur produksi pager link

    Layar toél sareng sistem kontrol Mitsubishi PLC.

    Motor Delta Servo sareng kotak gear Planét.

    Pinuh otomatis (tuang kawat, sisi pulas / ros-rosan, gulung-gulung anu digulung).

    Sedang tunggal pikeun ganda ganda atanapi kapang tunggal pikeun tunggal tunggal.

    Tombol Alarm sareng Darurat Tambahan pikeun operasi anu merenah.

    Ngalereskeun roda pikeun mastikeun kawat lempeng sareng pager réngsé sampurna.

    Ukuran bubuka bolong tiasa disaluyukeun ku cara ngarobah kapang.

    Mesinna nganggo motor servo pikeun nyaring kawat.

    4. produk réngsé

    dfb

    Pager link Chain dipaké sacara lega pikeun pager di tempat kaulinan, tempat cicing, stasion listrik, bandara, tempat pertambangan, jsb.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori