• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Naon Urang Wawaran

produk jual luhur
JIAKE mesin parantos janten pabrikan kawat Cina peralatan kawat bolong. Dina bidang pembuatan kawat bolong kawat high-end

Pikeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan produk sareng harga kami, klik tombol tombol katuhu pikeun ngaaplikasikeun inpormasi, kami bakal némbalan ka anjeun 24 jam ipis.

Enquiry Ayeuna

Unggulan produk

produk jual luhur

Kunaon Milih Kami?

Hebei Jiake Las Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 1999 sareng tempatna di nagara Anping, propinsi Hebei, Cina. Mangrupikeun panyayogi larutan aplikasi téknologi mesin pembuatan mesin kawat sareng komitmen pikeun nyayogikeun solusi ngolah kawat bolong pikeun pangguna global.

Saatos langkung ti 20 taun pamekaran teras-terasan sareng inovasi,

JIAKE mesin parantos janten pabrikan kawat Cina peralatan kawat bolong. Dina bidang pembuatan kawat bolong kawat high-end, mesin Jiake parantos netepkeun téknologi las na profesional. Dina bidang mesin anyaman bolong kawat, kami ogé parantos netepkeun prosés téknologi anu sampurna sareng tim layanan profesional ngalangkungan kerjasama sareng pabrik anu sanés.

Kirim pesen anjeun ka kami: