• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Naon Urang Wawaran

produk jual luhur
JIAKE mesin parantos janten pabrikan kawat Cina peralatan kawat bolong. Dina bidang pembuatan kawat bolong kawat high-end

Pikeun pamahaman anu langkung hadé ngeunaan produk sareng harga kami, kéngingkeun klik tombol anu bener pikeun nginpokeun inpormasi, kami bakal ngawales anjeun ipis 24 jam.

Pertanyaan Ayeuna

Dipilih produk

produk jual luhur

Kunaon Milih Kami?

Hebei Jiake Welding Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 1999 sareng tempatna di nagara Anping, propinsi Hebei, Cina. Éta mangrupikeun mesin kawat bolong anu nyiptakeun téknologi panyadia aplikasi téknologi sareng komitmen pikeun nyayogikeun solusi pamrosesan kawat bolong pikeun pangguna global.

Saatos langkung ti 20 taun pamekaran teras-terasan sareng inovasi,

JIAKE mesin parantos janten pabrikan kawat Cina peralatan kawat bolong. Dina widang manufaktur jaringan kawat luhur, mesin Jiake parantos ngadegkeun téknologi las na profésional. Dina bidang mesin kawat bolong kawat, kami ogé parantos netepkeun prosés téknologi sareng tim jasa profésional ngaliwatan gawé bareng produsén sanés.