• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Warta

  • Visit Our Factory Online

    Didatangan Pabrik Kami Online

    Wilujeng sumping pikeun kunjungan wéb kami; Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan pabrik sareng tim kami, klik waé di dieu: https://youtu.be/FTLvzO05vRg 1. Perusahaan mesin kawat JIAKE, kami mangrupikeun pabrik profesional pikeun sababaraha jenis mesin bolong kawat salami langkung ti 25 taun ; mesin utama urang kaasup co ...
    Maca deui
  • Thailand Loading

    Thailand Map

    Minggu kamari, urang parantos ngeusian 3sets dobel kawat link pager link mesin pikeun urang Thailand Thailand; Ganda kawat link pager mesin mangrupikeun kasohor jinis mesin pager Thailand di pasar Thailand; Dipaké pikeun ngadamel ranté pager, inten bolong, pager kebon…
    Maca deui
  • Online Canton Fair Webcast

    Webcast Kanton Online Wéb

    Alatan COVID-19, pameran kanton anu ka-127 bakal disiarkeun langsung di internet; Ti 15th ~ 24 Juni, 2020 Kami bakal ngagaduhan sahenteuna 10webcasts; jejer kaasup perkenalan mesin kami, bubuka pabrik, promosi mesin stock, analisis trend pasar sareng ramalan… jsb; ngawengku sababaraha rupa ...
    Maca deui