• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Warta

  • The live broadcast of Jiake Wire Mesh Machinery is coming in March,welcome to watch

    Siaran langsung Mesin Jiake Wire Mesh bakal sumping dina bulan Maret, wilujeng nonton

    Kami bakal ngagaduhan opat siaran langsung tina mesin bolong kawat anu dilas dina Maret, sareng kami bakal nyandak anjeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pabrik Jiake kami, sareng kami ogé bakal nyandak anjeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan mesin éta. Penjelasan mesin kawat bolong utama, kalebet mesin kawat bolong, mesin kandang kawat bolong hayam, ch ...
    Maca deui
  • Company news

    Warta perusahaan

    Numutkeun kana dokumén anu dikaluarkeun ku Dinas Dinas Provinsi Hebei tanggal 8 Désémber 2020, perusahaan kami didaptarkeun pikeun perusahaan démo e-commerce lintas-perbatasan tingkat propinsi anu dilélérkeun ku Dinas Perdagangan Provinsi Hebei. Aya 24 perusahaan dipilih ti ...
    Maca deui
  • Jiake wire mesh machinery suppliers are always with you!

    Panyekel mesin Jiake wire bolong sok sareng anjeun!

      Éta bakal janten festival pangageungna urang dina sapuluh dinten— Spring Festival. Sadaya mesin réngsé bakal tetep ngamuat pikeun palanggan nalika liburan urang, pikeun ngabantuan palanggan kéngingkeun mesin tadi. Sareng aya deui warta anu saé. Komunitas di Shijiazhuang ampir diblokir ayeuna. Urang tiasa se ...
    Maca deui
  • During the anti-epidemic period, we provide services 24 hours a day

    Salila période anti épidemi, kami nyayogikeun jasa 24 jam sapoé

    Henteu paduli kumaha parahna wabah atanapi kumaha jauhna wabah éta, urang moal tiasa ngeureunkeun lancar komunikasi antara urang sareng konsumén! Sanaos urang istirahat di bumi kusabab epidemi, ieu moal mangaruhan kamampuan urang. Nalika damel ti bumi, kolega perusahaan urang masih ngalayanan konsumén sadayana ...
    Maca deui
  • How to choose a breeding chicken cage net machine?

    Kumaha carana milih mesin jaring kandang hayam?

    Kami gaduh mesin anu utamina dianggo dina produksi industri beternak, anu tiasa ngagentos alat kawat bolong anu dilas, sareng tiasa ogé dianggo dina produksi kandang hayam, kandang kelenci, kandang mink, kandang hayam, kandang rubah, kandang piaraan sareng produk séjén. Kandang hayam kami bolong las mesin ...
    Maca deui
  • How to start a new factory making wire products?

    Kumaha ngamimitian pabrik ngadamel produk kawat?

    Sababaraha klien naros ka kami: Kuring mimiti anyar dina industri pager, naon anu anjeun nyarankeun kuring pikeun ngamimitian? Pikeun anu mésér énggal, upami anjeun henteu gaduh anggaran anu cekap, kuring nyarankeun anjeun nimbangkeun barang-barang ieu: 1. Mesin pager link link lengkep; Diaméter kawat: 1.4-4.0mm GI kawat / kawat PVC Mesh muka siz ...
    Maca deui
  • Cold rolling steel bar ribbed machine

    Mesin waja bar rolling rolling

    Mesin pita baja bar rolling tiis dipaké pikeun ngagulung permukaan buleud buleud baja pikeun ngawangun dua atanapi tilu sisi sabit; Bahan baku: waja buleud buleud karbon handap Pamakéan: mesin ieu khususna ngagugulung diaméter 3-8mm bar ribbed, éta seueur dianggo di bandara jalan tol, industri konstruksi; Ti ...
    Maca deui
  • BRC mesh production line

    Baris produksi BRC bolong

    BRC bolong populér di industri beton; éta ngagaduhan lawon anu nguatkeun bolong, bolong dilas galvanis, bolong layar anu dilas gusset sareng bolong gabion anu dilas… jsb; Salaku pabrik mesin kawat bolong, urang tiasa nyayogikeun anjeun solusi lengkep numutkeun sarat anjeun; 1. mesin prosés kawat; ...
    Maca deui
  • Anti-glare mesh machine

    Mesin bolong anti sorotan

    Bolong anti sorotan mangrupikeun salah sahiji kawat bolong anu kawéntar, seuseueurna dianggo sabuk isolasi di jalan raya, 1. Perlu ngahurungkeun balok tinggi nalika nyetir nalika wengi di jalan tol, anu bakal aya sorotan anu kuat dina panon supir sareng mangaruhan kaamanan nyetir. Sabuk héjo tiasa ngahalangan li ...
    Maca deui
  • Welded mesh machine loading

    Beban mesin dilas

    Dinten ayeuna urang nembé réngsé ngamuat hiji sét mesin bolong dilas pikeun palanggan Afrika; 1. mesin bolong dilas ieu gaduh bagian roller bolong misah sahingga mesin las tiasa tetep digawé bari pagawé take-off tina bolong bolong terakhir anu terakhir tina alat roller; 2. mesin bolong dilas ieu ...
    Maca deui
  • Wire straightening& cutting machine

    Kawat ngalempengkeun & mesin motong

    Kawat ngalempengkeun & mesin motong mangrupikeun salah sahiji mesin prosés kawat anu populér; Kami gaduh sababaraha jinis mesin straightening & cutting anu tiasa cocog pikeun sagala rupa diameter kawat; 1. 2-3.5mm Kawat diaméterna: 2-3.5mm Panjang motong: Max. 2m Kecepatan motong: 60-80 méter / mnt Cocog sareng ...
    Maca deui
  • Straight wire drawing machine loading

    Beban mesin gambar kawat lempeng

    Kamari, urang nembé réngsé ngamuat hiji sét mesin gambar kawat lempeng; Mesin gambar kawat lempeng, dikembangkeun pikeun gambar lempeng atanapi nyimpang gambar kawat pikeun nyayogikeun langkung leres, kami dirarancang numutkeun paménta klien; Inlet diameter kawat 5.5mm, diameter kawat outlet nyaéta ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami: