• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Tentang Kami

Hebei Jiake Las Equipment Co., Ltd.

Fokus kana pabrik mesin bolong kawat

Solusi mesin fleksibel sareng téknologi las Advanced dina industri

Merek

JIAKE Mesin-Pabrikan mérek pangalusna mesin kawat bolong di Cina

Pangalaman

20 taun teras-terasan ngembangkeun pangalaman dina industri pabrik mesin bolong kawat.

Kustomisasi

Kamampuh ngarobih canggih pikeun kabutuhan produk khusus anjeun.

Saha Kami

Hebei Jiake Las Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 1999 sareng tempatna di nagara Anping, propinsi Hebei, Cina. Mangrupikeun panyayogi larutan aplikasi téknologi mesin pembuatan mesin kawat sareng komitmen pikeun nyayogikeun solusi ngolah kawat bolong pikeun pangguna global.

Saatos langkung ti 20 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, mesin JIAKE parantos janten pabrikan ngarah alat kawat bolong Cina. Dina bidang pembuatan kawat bolong kawat high-end, mesin Jiake parantos netepkeun téknologi las na profesional. Dina bidang mesin anyaman bolong kawat, kami ogé parantos netepkeun prosés téknologi anu sampurna sareng tim layanan profesional ngalangkungan kerjasama sareng pabrik anu sanés.

hrtt

JIAKE WIRE MESIN MESH

Fokus kana nyayogikeun solusi pikeun mesin las bolong sareng mesin anyaman net bolong.

- Fokus kana nyayogikeun solusi pikeun mesin las bolong sareng mesin anyaman net bolong.

tr

Naon Urang Laksanakeun

Mesin JIAKE khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran Mesin Las Bolong, Mesin pager panel dilas, Mesin Cage Mesh Las, Nguatkeun Mesin Las Bolong, Mesin Pembuatan Kawat Mesh, Mesin Pagar Rantai Link, Mesin Jaring Kawat Hexagonal, Mesin Pagar Lapang, Mesin Kawat Barbed, Mesin Mesh Logam Anu Dipekaran, sareng Mesin Gambar Kawat, jsb.

Produk sareng téknologi parantos kéngingkeun patén-patén nasional, sareng ngagaduhan sertipikat CE, sertipikat FTA, Formulir E, persetujuan Formulir F. Paspor mesin, clearance bea cukai anjeun moal aya masalah.

TAUN

SAKITU TAUN 1999

+

50 P&P

Jumlah Karyawan

METER KOTA

Ngawangun Pabrik

SERTIPIKAT

df
sd
ds
ew
wef
erg

Sawatara klinis kami

KAGIATAN LUAR BIASA JEUNG PASTI KAMI DITAMBUNG KA KLIEN KAMI!

Sababaraha urang adil

Pasar Jualan GLOBAL

Di pasar luar negeri, Mesin JIAKE parantos ngical langkung ti 100 nagara sareng daérah saalam dunya.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami: