• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Tentang Kami

Hebei Jiake Las Equipment Co., Ltd.

Fokus dina pabrik mesin bolong

Solusi mesin anu fleksibel sareng téknologi las weld di industri

Merek

JIAKE Mesin-Pabrikan mérek pangalusna mesin kawat bolong di Cina

Pangalaman

20 taun terus-terusan ngembangkeun pangalaman industri industri kawat bolong.

Kustomisasi

Kamampuh ngarobih canggih pikeun kabutuhan produk khusus anjeun.

Saha Kami

Hebei Jiake Welding Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 1999 sareng tempatna di nagara Anping, propinsi Hebei, Cina. Éta mangrupikeun mesin kawat bolong anu nyiptakeun téknologi panyadia aplikasi téknologi sareng komitmen pikeun nyayogikeun solusi pamrosesan kawat bolong pikeun pangguna global.

Saatos langkung ti 20 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, mesin JIAKE parantos janten pabrikan ngarah alat kawat bolong Cina. Dina widang manufaktur jaringan kawat luhur, mesin Jiake parantos ngadegkeun téknologi las na profésional. Dina bidang mesin kawat bolong kawat, kami ogé parantos netepkeun prosés téknologi sareng tim jasa profésional ngaliwatan gawé bareng produsén sanés.

hrtt

Mesin JIAKE WESRE MESH

Fokus kana nyayogikeun solusi pikeun mesin las bolong sareng mesin anyaman net bolong.

- Fokus dina nyayogikeun solusi kanggo mesin las bolong sareng mesin tenun bolong.

tr

Naon Urang Henteu

JIAKE Mesin khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran Mesin Kimpalan Mesh, Mesin dilapis panel Pagar, Mesin Kawat Mesh Cage, Ngukuhkeun Mesin Welding Mesh, Mesin Nyambung Kawat, Mesin Pagar Link Chain, Mesin Jaringan Kawat Hexagonal, Mesin Pagar Lapang. Mesin Kawat Barbed, Mesin Mesh Logam Anu Dipekaran, sareng Mesin Gambar Kawat, jsb.

Produk sareng téknologi parantos ngagaduhan patén nasional, sareng ngagaduhan sertipikat CE, sertipikat FTA, persetujuan Formulir E, Formulir F. Mesin paspor, clearance adat anjeun moal aya masalah.

TAHUN

SAKITU TAUN 1999

+

50 R&D

Jumlah Karyawan

METER KOTA

Ngawangun Pabrik

SERTIPIKAT

df
sd
ds
ew
wef
erg

Sababaraha Klién kami

Gawéna Anu Gagasan KOMUNITAS KAMI GALASAN KOMPAS PARA PELANGGAN!

Sababaraha urang adil

MARKET SALES KENALUAN

Di pasar luar negeri, JIAKE Mesin parantos langkung ti 100 nagara sareng daérah di sakumna dunya.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami