• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Nyusun Kawat Barbed

Pedaran pondok:

Modél No.: CS-A, CS-B, CS-C

Pedaran:

Mesin kawat berduri berkecepatan tinggi Jiake Machinary nyayogikeun solusi anu hadé pikeun ngadamel kawat Barbed.

Mesin kawat berduri sareng alat cukur kawat anu gampang dioperasikeun, tiasa sacara signifikan ningkatkeun efisiensi produksi, sareng cocog pikeun produksi rupa-rupa gaya kawat bolong kaamanan.


  • Tilu jinis: pulas normal, untai tunggal, pulas sabalikna ganda
  • Bahan atah: kawat galvanis, kawat dilapis PVC, jsb
  • Hiji padamel tiasa ngoperasikeun sababaraha mesin:
  • Sajam tiasa ngahasilkeun sakitar 70KG / 40KG / 50KG:
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Mesin Nyusun Kawat Barbed ngahasilkeun kawat berduri. Kawat berduri dianggo kanggo panyalindungan, dina pager tempat kaulinan, pakan ternak atanapi perbatasan nasional, pikeun pertahanan nasional, tatanén, peternakan, jalan tol, sareng sajabana Kami teras-terasan ngajaga desain profesional sareng téknologi manufaktur anu hadé dina mesin kawat berduri ieu mangtaun-taun.

    Kami ngadamel tilu modél mesin pager kawat berduri: CS-A mangrupikeun mesin kawat berduri anu normal; CS-C nyaéta mesin kawat berduri pulas tibalik ganda; CS-B mangrupikeun mesin ngadamel kawat berduri.

    1. Parameter Téknis:

    Modél CS-A CS-B CS-C
    Diaméter kawat utama 1.5-3.0mm 2.0-3.0mm 1.6-2.8mm
    Diaméter kawat berduri 1.6-2.8mm 1.6-2.8mm 1.6-2.2mm
    Rohangan babar 3 ", 4", 5 " 4 ", 5" 4 ", 5"
    Nomer pulas 3-5 7
    Motor 2.2kw 2.2kw 2.2kw
    Bahan atah Kawat galvanis atanapi kawat dilapis PVC. Kawat galvanis Kawat galvanis
    Produksi 70kg / jam, 25m / mnt 40kg / jam, 18m / mnt 50kg / jam, 18m / mnt
    Beurat total 1050KG 1000KG 1050KG
    Ukuran paking 5,9CBM 5,8CBM 5,9CBM

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan tina lini produksi pager ranté link

    Pamasangan sacara manual, Gampang dipasang;

    Panutup baja dina nyetir aci pikeun operasi kaamanan;

    Ngahémat bahan sareng kapasitas luhur;

    Counter pikeun ngitung jumlah batang sareng ngitung panjang kawat berduri.

    Tombol saklar sareng leveler pikeun ngamimitian sareng ngeureunkeun mesin kalayan gampang.

    Ékstraksi gulung gancang sareng gampang tina mesin.

    Sistem pituduh pikeun nyingkahan kawat.

    4. produk réngsé

    dbf

    Kawat berduri dianggo kanggo panyalindungan, dina pager tempat kaulinan, pakan ternak atanapi boarder nasional, pikeun pertahanan nasional, pertanian, peternakan, jalan tol, jst.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami: