• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Nyusun Kawat Barbed

Katerangan Singkat:

Model No .: CS-A, CS-B, CS-C

Katerangan:

Mesin kawat berduri berkecepatan tinggi Jiake Machinary nyayogikeun solusi anu hadé pikeun ngadamel kawat Barbed.

Mesin kawat barbed sareng mesin kawat cukur gampang dioperasi, tiasa ningkat efisiensi produksi, sareng cocog pikeun ngahasilkeun rupa-rupa gaya kawat bolong.


  • Tilu jinis: pulas normal, untai tunggal, pulas sabalikna ganda
  • Bahan atah: kawat tergalang, kawat dilapisan PVC, jsb
  • Hiji padamel tiasa ngoperasikeun sababaraha mesin:
  • Sajam tiasa ngahasilkeun sakitar 70KG / 40KG / 50KG:
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Mesin Mesin Wire Barbed ngahasilkeun kawat barbed. Kawat barbed dipaké pikeun panyalindungan, di pager tempat kaulinan, dahar ternak atanapi wates nasional, dina pertahanan nasional, pertanian, peternakan sato, jalan tol, sareng sajabana. Kami salawasna ngajaga desain profésional sareng téknologi manufaktur anu pangalusna dina mesin kawat barbed ieu mangtaun-taun.

    Kami ngahasilkeun tilu modél mesin kawat barbed: CS-A nyaéta mesin kawat bar twisted normal; CS-C nyaéta mesin kawat berduri pulas tibalik ganda; CS-B mangrupikeun mesin ngadamel kawat berduri.

    1.Téknik Parameter:

    Model CS-A CS-B CS-C
    Dhias kawat utama 1.5-3.0mm 2.0-3.0mm 1.6-2.8mm
    Diaméter kawat berduri 1.6-2.8mm 1.6-2.8mm 1.6-2.2mm
    Rohangan babar 3 ", 4", 5 " 4 ", 5" 4 ", 5"
    Jumlah anu bengkok 3-5 7
    Motor 2.2kw 2.2kw 2.2kw
    Bahan atah Kawat galvanis atanapi kawat dilapis PVC. Kawat galvanis Kawat galvanis
    Produksi 70kg / jam, 25m / mnt 40kg / h, 18m / mnt 50kg / h, 18m / mnt
    Beurat total 1050KG 1000KG 1050KG
    Ukuran packing 5.9CBM 5,8CBM 5.9CBM

    Pidéo 2.YouTube

    3.Superiorities tina jalur produksi pager link

    Instalasi sacara manual, Gampang diatur;

    Panutup baja dina nyetir aci pikeun operasi kaamanan;

    Ngahemat bahan sareng kapasitas tinggi;

    Cacah pikeun ngitung jumlah kerang sareng ngitung panjang kawat barbed.

    Tombol saklar sareng leveler kanggo ngamimitian sareng ngeureunkeun mesin kalayan gampang.

    Gancang ékstraksi gulung gancang sareng mesin.

    Sistem pituduh pikeun nyingkahan kawat.

    4. produk réngsé

    dbf

    Kawat barbed dipaké pikeun panyalindungan, di pager tempat kaulinan, dahar ternak atanapi boarder nasional, dina pertahanan nasional, pertanian, peternakan sato, jalan tol, jsb.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori