• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Las Panel bolong

Pedaran pondok:

Nomer No.: DP-FP-2500AA

Pedaran:

3-8mm mesin las bolong otomatis tiasa tuang kawat garis tina coil sareng kawat silang. Mesin ngadopsi akumulator kawat garis pikeun nyayogikeun sareng nyoco kawat garis lancar. Bolong Rengse tiasa dina panel nganggo mesin motong bolong sareng sistem convey, atanapi dina gulungan nganggo mesin rolling bolong.


  • Lebar bolong: Max. 2500mm
  • Ukuran liang: 100X100-300X300mm
  • Kecepatan las: 70-80 kali / mnt
  • Bahan atah: Kawat karbon handap, kawat hideung, kawat galvanis.
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Rengse panel dilas pikeun 6-8mm.

    Rengse dilas gulung bolong pikeun kawat 3-6mm.

    Mesin las kawat otomatis pikeun aliran produksi bolong konstruksi

    rt

    1. Parameter Téknis:

    Modél DP-2500AA
    Diaméter kawat 3-8mm
    Ukuran liang 100 * 100-300 * 300mm
    Lebar bolong Max. 2500mm
    Panjang bolong Max. 50m
    Éléktroda las 24 pcs
    Laju ngelas 70-80 kali / mnt
    Trafo las 150kva * 6 PCS
    Dahar kawat bujur Otomatis coil nyoco
    Nyoco kawat silang pre-straighten & pre-cut
    Motor 7,5Kw
    Trafo pabrik Mnt 200-315KVA
    Ukuran Sakabéh 45X5.5X3.3m
    Beurat 24T
    Bahan atah Kawat karbon handap, kawat hideung, kawat galvanis. Rengse panel dilas pikeun 6-8mm. Rengse dilas gulung bolong pikeun kawat 3-6mm.

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan garis produksi las bolong

    Mesin ngadopsi roda écentrik mékanis sareng tekanan spring.

    Alat servo motor sareng speed reducer speed pikeun ngalakukeun gerakan dina jalan tol payun sareng deui.

    Alat panyimpenan ageung kalayan béaya rendah pikeun ngajaga sareng ngarobih ukuran bolong kalayan gampang.

    Tipeu kawat silang anyar tiasa nahan kawat 1Ton, langkung produktif.

    Tuang trafo cai-tiis, efisiensi tinggi. Gelar las disaluyukeun ku PLC.

    Motor utama sareng peredam sambung kana sumbu utami langsung ngalangkungan ranté, operasi gampang.

    4. Rengse Panel bolong

    sdv

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: