• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Welding Panel Mesh

Katerangan Singkat:

Model No .: DP-FP-2500AA

Katerangan:

3-8mm Mesin las bolong otomatis tiasa nyaring kawat garis tina coil sareng cross wire pre-cut. Mesin ngadopsi hiji kabel kawat accumulator pikeun stock sareng feed kawat garisan lancar. Rengse bolong tiasa dina panel anu nganggo mesin motong bolong sareng sistem nepikeun, atanapi dina gulung sareng mesin gulung bolong.


  • Lebar bolong: Max. 2500mm
  • Ukuran hole: 100X100-300X300mm
  • Kecepatan kimpalan: 70-80 kali / mnt
  • Bahan atah: Kawat karbon anu rendah, kawat hideung, kawat tergalang.
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Rengse dilas panel pikeun 6-8mm.

    Rengse dilas roll bolong pikeun kawat 3-6mm.

    Mesin las kawat otomatis pikeun aliran produksi bolong konstruksi

    rt

    1.Téknik Parameter:

    Model DP-2500AA
    Diaméter kawat 3-8mm
    Ukuran liang 100 * 100-300 * 300mm
    Lebar bolong Max. 2500mm
    Panjang bolong Max. 50m
    Éléktroda las 24 pcs
    Gancang kimpalan 70-80 kali / mnt
    Trafo las 150kva * 6 PCS
    Buleud kawat nyoco Nyaring coil
    Galur kawat nyoco pre-straighten & pre-cut
    Motor 7.5Kw
    Pabriker Pabrik Min 200-315KVA
    Ukuran Gemblengna 45X5.5X3.3m
    Beurat 24T
    Bahan atah Kawat karbon rendah, kawat hideung, kawat tergalang.Kampung dilas panel pikeun 6-8mm.Finished bolong roll bolong pikeun 3-6mm kawat.

    Pidéo 2.YouTube

    3.Superiorities tina bolong produksi produksi

    Mesin ngadopsi hiji kabayang séntis mékanis sareng tekanan spring.

    Alat servo motor sareng speed reducer speed pikeun ngalakukeun gerakan dina jalan tol payun sareng deui.

    Alat panyimpen ageung kalayan biaya murah kanggo ngajaga sareng nyaluyukeun ukuran bolong sacara gampang.

    Jangkar kawat silang anu anyar tiasa nahan kawat 1Ton, langkung produktif.

    Anu matak cai-penyegaran cai, efisiensi anu luhur. Gelar welding disaluyukeun ku PLC.

    Motor utama sareng peredam sambung kana sumbu utami langsung ngalangkungan ranté, operasi gampang.

    4. Rengse Panel bolong

    sdv

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami