• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Nguatkeun Mesin bolong bolong

Katerangan Singkat:

Model No .: DP-GW-2500A

Katerangan:

Nguatkeun deui mesin las bolong, dianggo pikeun nyieun bolong beton ku kawat baja 5-12mm; disebut oge mesin las bolong BRC, mesin las bolong konstruksi;


  • Lebar bolong: Max. 2500 mm / 3000 mm
  • Panjang bolong: Max. 12m
  • Kecepatan kimpalan: Max. 80-100 kali / mnt
  • Sistem welding: Mékanis / Pneumatic (sakumaha pamundut anjeun)
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    1.Téknik Parameter:

    Model DP-FP-2500A DP-FP-3000A + DP-GW-2500A
    Diaméter kawat 3-8mm 3-8mm 5-12mm
    Lebar kimpel Max.2500mm Max.3000mm Max.2500mm
    Ruang kawat bujur 100-300mm
    Ruang kawat cross Min.50mm
    Panjang bolong Max.12000mm
    Cara dahar kabel Pra-dilempengkeun & tos dipotong
    Gancang kimpalan 80-100 kali / mnt 80-100 kali / mnt 80-100 kali / mnt
    Éléktroda las Max.24pcs Maks. 30 pcs Max.24pcs
    Trafo las 150kva * 6pcs 150kva * 8pcs 150kva * 12 pcs
    Ukuran mesin 8.4 * 3.4 * 1.6m 8.4 * 3.9 * 1.6m 8.4 * 5.5 * 2.1m
    Beurat 5.2T 6.2T 8,5T

    Pidéo 2.YouTube

    3.Superiorities tina garis produksi bolong

    ● Panasonic, Schneider, ABB, SMC, komponén listrik Igus.

    ● Antarmuka layar toél.

    ● Pra-dilereskeun & kabel pre-cut.

    ● Kontrol PLC tina panyesuaian rohangan kawat cross sareng imbuhan anu ayeuna.

    ● motor servo Panasonic pikeun narik bolong.

    ● éléktroda murni murni, 30 * 30 * 30mm (3-8mm), 30 * 30 * 50mm (5-12mm).

    ● Sistem penyejukan: tuang trafo cai-penyejukan sareng dasar éléktroda dasar handap.

    ● Rem motor & reducer sambungkeun sumbu poko langsung.

    ● Sistem pre-load kawat.

    4.Bérés digulung bolong

    dv

    Mesin las bolong peneguhan dipaké pikeun nyieun bolong baja, bolong jalan, gedong bolong jsb.

    Hubungi kami, kami bakal ngajantenkeun solusi propésional numutkeun kabutuhan sareng anggaran anjeun;

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami