• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Nguatkeun Mesin Las Bolong

Pedaran pondok:

Modél No.: DP-GW-2500A

Pedaran:

Nguatkeun mesin las bolong, dianggo pikeun ngadamel bolong beton ku kawat waja 5-12mm; disebut ogé mesin las bolong BRC, mesin las bolong konstruksi;


  • Lebar bolong: Max. 2500 mm / 3000 mm
  • Panjang bolong: Max. 12m
  • Kecepatan las: Max. 80-100 kali / mnt
  • Sistem las: Mékanis / Pneumatik (sakumaha pamundut anjeun)
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1. Parameter Téknis:

    Modél DP-FP-2500A + DP-FP-3000A + DP-GW-2500A
    Diaméter kawat 3-8mm 3-8mm 5-12mm
    Lebar las Max.2500mm Max.3000mm Max.2500mm
    Ruang kawat bujur 100-300mm
    Spasi kawat silang Min.50mm
    Panjang bolong Max.12000mm
    Kawat cara dahar Pra-dilempengkeun & tos dipotong
    Laju ngelas 80-100 kali / mnt 80-100 kali / mnt 80-100 kali / mnt
    Éléktroda las Max.24 pcs Maks. 30 pcs Max.24 pcs
    Trafo las 150kva * 6 pcs 150kva * 8pcs 150kva * 12 pcs
    Ukuran mesin 8.4 * 3.4 * 1.6m 8,4 * 3,9 * 1,6m 8,4 * 5,5 * 2,1 m
    Beurat 5.2T 6.2T 8,5T

    2. Video YouTube

    3. Kaunggulan garis produksi bolong dilas

    ● komponén listrik Panasonic, Schneider, ABB, SMC, Igus.

    ● Antarmuka layar toél.

    ● Pra-dilereskeun & kabel pre-cut.

    ● Kontrol PLC tina panyaluyuan rohangan kawat silang sareng pangaturan ayeuna las.

    ● Motor servo Panasonic pikeun bolong narik.

    ● éléktroda las murni, 30 * 30 * 30mm (3-8mm), 30 * 30 * 50mm (5-12mm).

    ● Sistem tiis: tuang trafo cai-tiis sareng dasar éléktroda las handap.

    ● Rem motor & reducer sambungkeun sumbu poko langsung.

    ● Sistem pre-load kawat.

    4.Bérés digulung bolong

    dv

    Mesin las bolong penguat digunakeun pikeun ngadamel bolong waja, bolong jalan, konstruksi bolong jina jsb.

    Hubungi kami, kami bakal ngajantenkeun solusi propésional numutkeun kabutuhan sareng anggaran anjeun;

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: