• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Welding Panel Pager

Mesin las pager panel kalebet garis produksi panel pager 3d, mesin otomatis pager bolong pager otomatis, mesin kuli bolong anti-pendak, 358 mesin panel pager, sareng mesin mesin pagar pagar anu jelas.
Aranjeunna dianggo pikeun produksi meshwork dimensionally akurat pikeun rupa-rupa aplikasi. Salaku conto, aranjeunna tiasa ngadamel bolong, jalan bolong, nguatkeun bolong, rak, sareng témbok-ngabeledug témbok, jsb.
Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman ékspor, Luhureun sadaya, Kami gaduh Téknologi Welding Maju ngarah di Cina!