• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Mesin Nyéép Kaamanan

Mesin pembuatan pager kaamanan kalebet mesin pager rantai pager, mesin pembuatan kawat berduri, mesin kawat berduri cukur konsina, mesin ngadamel pager sawah padang rumput hejo.
Juru pager anu parantos seueur dianggo diisikan kaamanan tina fasilitas militér, stasion, stasion distribusi listrik, penjara wates, pelupusan, perlindungan komunitas, sakola, pabrik, kebon, jsb.
Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman ékspor, Luhureun sadaya, Kami gaduh Téknologi Welding Maju ngarah di Cina!