• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

358 Mesin Welding Pager Kaamanan

Katerangan Singkat:

Modél No.: DP-FP-3200A

Katerangan:

Garis produksi las bolong ieu dirancang pikeun produksi bolong pager Antik-nanjak, 358 bolong panél bolong, sareng jelas angsal bolong.

Sistem las pneumatic nembé dikembangkeun ngamungkinkeun manufaktur anu langkung épéktip bolong pager pikeun kénging langkung kuat.


  • Diaméter kawat: 3-6mm
  • Lebar las: Max.3200mm
  • Panjang bolong: Max.3000mm
  • Kecepatan kimpalan: 120tim / mnt
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Mesin panel pager anti nanjak ogé disebat mesin panel 358, mesin pager 358, mesin bolong pager anti nanjak, mesin panel pager dilas 358, digunakeun pikeun ngadamel pager bolong, nguatkeun bolong, bolong jalan, témbok ledakan-buktina, rak, jsb.

    1.Téknik Parameter:

    Model DP-FP-3200A +
    Diaméter kawat 3-6mm
    Spasi kawat garis 76.2-300mm
    Pucuk kawat silang Min.12.7mm
    Lebar bolong Max.3200mm
    Panjang bolong Max.3000mm atanapi langkung ageung
    Éléktroda las 44pcs
    Trafo kawin 150kva * 11pcs
    Gancang kimpalan Max.120 kali / mnt
    Garis kawat nyoco Pra-dilempengkeun & tos dipotong
    Galur kawat nyoco Pra-dilempengkeun & tos dipotong
    Sasayogian tanaga Min. 250kva
    Beurat 5.8T
    Ukuran mesin 5.4 * 3,7 * 2.3m

    Pidéo 2.YouTube

    3.Superiorities 358 garis produksi panel pager

    Éléktroda Pneumatik, éléktroda tekanan las sami, réngsé panel bolong pisan datar.

    Téknologi sambungan tunggal pikeun unggal pasangan éléktroda luhur sareng éléktroda na handap, ukur tempat-tempat las anu dikelompokeun listrik, réngsé panel bolong pisan datar.

    Kawat garis pre-straighted & pre-cut fed ku torowongan tipe tipe "V" anyar, cocog pikeun diaméter anu béda, ruang kawat garis réngsé langkung akurat tibatan sateuacanna.

    Kawat cross anu tos dipisahkeun & pre-cut dipungut ku hopper sacara otomatis, kontrol silinder hawa udara SMC (Jepang), langkung pas.

    Klep elektro-magnetisme nyaéta mérek SMC (Didamel di Jepang). Kualitas jauh leuwih hadé.

    Panasonic (Jepang) servo motor & planet planét pikeun narik bolong, langkung pas.

    Pamawa kabelna nyaéta mérek Igus, diimpor ti Jérman, kualitas anu saé pisan, henteu digantungkeun.

    4. Rengse 358 Panel bolong

    wfe

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori