• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

358 Mesin Las Pagar Kaamanan

Pedaran pondok:

Modél No.: DP-FP-3200A

Pedaran:

Garis produksi las bolong ieu didesain pikeun produksi bolong pager Anti-nanjak, bolong panel pager 358, sareng bolong pager tampilan anu jelas.

Sistem las pneumatik anu énggal dikembangkeun ngamungkinkeun manufaktur langkung efisien tina bolong pager pikeun las anu langkung kuat.


  • Diaméter kawat: 3-6mm
  • Lebar las: Max.3200mm
  • Panjang bolong: Max.3000mm
  • Kecepatan las: 120tim / mnt
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Mesin panel pager anti nanjak ogé disebat mesin panel 358, mesin pager 358, mesin bolong pager anti nanjak, mesin panel pager dilas 358, digunakeun pikeun ngadamel pager bolong, nguatkeun bolong, bolong jalan, témbok ledakan-buktina, rak, jsb.

    1. Parameter Téknis:

    Modél DP-FP-3200A +
    Diaméter kawat 3-6mm
    Spasi kawat garis 76.2-300mm
    Pucuk kawat silang Min.12.7mm
    Lebar bolong Max.3200mm
    Panjang bolong Max.3000mm atanapi langkung ageung
    Éléktroda las 44bungkus
    Trafo las 150kva * 11 pcs
    Laju ngelas Max.120 kali / mnt
    Nyoco kawat garis Pra-dilempengkeun & tos dipotong
    Nyoco kawat silang Pra-dilempengkeun & tos dipotong
    Sasayogian tanaga Min. 250kva
    Beurat 5,8T
    Ukuran mesin 5.4 * 3.7 * 2.3m

    2. Video YouTube

    3. Kautamaan 358 lini produksi panel pager

    Éléktroda Pneumatik, éléktroda tekanan las sami, réngsé panel bolong pisan datar.

    Téknologi sambungan tunggal pikeun unggal pasangan éléktroda luhur sareng éléktroda handapna, ngan ukur titik las anu dilakukeun listrik, panel bolong réngsé datar pisan.

    Kawat garis pre-straighted & pre-cut fed ku torowongan tipe tipe "V" anyar, cocog pikeun diaméter anu béda, ruang kawat garis réngsé langkung akurat tibatan sateuacanna.

    Kabel silang pra-lempeng & pre-cut dihakan ku corong otomatis, kontrol cilinder hawa SMC (Jepang), langkung pas.

    Klep elektro-magnetisme nyaéta mérek SMC (Didamel di Jepang). Kualitasna langkung saé.

    Panasonic (Jepang) servo motor & planet planét pikeun narik bolong, langkung pas.

    Pamawa kabelna nyaéta mérek Igus, diimpor ti Jérman, kualitas anu saé pisan, henteu digantungkeun.

    4. Rengse 358 Panel bolong

    wfe

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami: