• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Didatangan Pabrik Kami Online

Wilujeng sumping pikeun kunjungan wéb kami;

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan pabrik urang sareng tim, klik di dieu:

https://youtu.be/FTLvzO05vRg

1. JIAKE perusahaan mesin bolong bolong, kami mangrupikeun pabrik profésional tina rupa-rupa jinis kawat mesin bolong langkung ti 25 taun; 

mesin utama urang antawisna konstruksi bolong konstruksi (5-12mm, 3-8mm, 3-6mm, 0.65-2.5mm) pager panél mesin pager (3-6mm) mesin kénging kandang sato (2-4mm) Mesin pager link réncang, gabion mesin, mesin kawat héksagonal, mesin kawat barbed, koncina agul dawai mesin, kawat mesin bolong, mesin gambar kawat, 

Tim insinyur Jiake mimiti damel babarengan sareng perusahaan Italia pikeun ngabaru téknologi las kami, kalayan téknologi pneumatik panganyarna, mesin pager anti-nanjak pneumatik urang tiasa ngajantenkeun Max. 120 kali/ mnt; radang paru-paru kandang hayam mesin las tiasa las Max. 128 kali / mnt;

pasar urang langkung ti 100 nagara di lima bawana, sapertos AS, Kanada, Mexico, Brazil, Rusia, Koréa Kidul, Thailand, Romania, Yunani, Algeria, Afrika kidul, India, UAE, Étiopia…

2. naon waé patarosan atanapi kabutuhan ngeunaan mesin kami, atanapi pabrik, wilujeng sumping waé pikeun kuring, ngarepkeun kami tiasa digawé babarengan sareng anjeun;

+86 18133808162 (Erin whatsapp / wechat)


Pos waktos: Jun-29-2020