• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Siaran langsung Mesin Jiake Wire Mesh bakal sumping dina bulan Maret, wilujeng nonton

Kami bakal ngagaduhan opat siaran langsung tina mesin bolong kawat anu dilas dina Maret, sareng kami bakal nyandak anjeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pabrik Jiake kami, sareng kami ogé bakal nyandak anjeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan mesin éta.

factory

Penjelasan mesin kawat bolong utama, kalebet mesin kawat bolong, mesin kandang kawat bolong hayam, mesin pager rantai link, mesin bolong kawat héksagonal sareng mesin anyaman sareng mesin las séjén.

直播海报

Waktos Online (Waktos AS): 2021-03-07 22:00:00

Waktos Online (Waktos AS): 2021-03-11 20:00:00

Waktos Online (Waktos AS): 2021-03-15 01:00:00

Waktos Online (Waktos AS): 2021-03-29 23:00:00

Kanggo inpormasi lengkep, mangga ngahubungan kami

Mobile / WhatsApp: +86 18133808162

 

wire mesh welding machine sales

 


Pos waktos: Mar-01-2021

Kirim pesen anjeun ka kami: