• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Milarian

Warta perusahaan

Numutkeun kana dokumén anu dikaluarkeun ku Dinas Dinas Provinsi Hebei tanggal 8 Désémber 2020, perusahaan kami didaptarkeun pikeun perusahaan démo e-commerce lintas-perbatasan tingkat propinsi anu dilélérkeun ku Dinas Perdagangan Provinsi Hebei. Aya 24 perusahaan anu dipilih ti Propinsi Hebei, anu ngan ukur 3 nyaéta perusahaan Shijiazhuang Hasil anu matak sapertos anu henteu leupas tina kapamimpinan Présidén Zhang anu jauh sareng usaha sadaya padamel perusahaanfactory

Perusahaan urang didirikeun taun 2000, ayana di simpang Beijing, Tianjin sareng Shijiazhuang, Anping County, Provinsi Hebei, Cina. Kami produsén profesional mesin kawat bolong. Ti taun 2000 dugi ka 2020, urang gaduh langkung ti 20 insinyur. Kami gaduh mesin bolong kawat urang sorangan sareng sababaraha tutuwuhan pilot kalayan kakuatan téknis anu kuat sareng produksi maju. Produk utama kami: mesin las bolong waja, alat-alat las pagar CNC, bolong konstruksi waja (bolong pipisahan termal) mesin las, layar alat las tambang, mesin las akuarium beternak, mesin las lantai pemanasan bolong, alat las parut waja, anyaman bolong héksagonal mesin, mesin bolong logam, mesin cukur, mesin inten bolong, mesin las titik pneumatik, ngalempengkeun sareng mesin motong. Perusahaan parantos dikelola saluyu sareng standar sistem manajemen mutu internasional ISO9001. Ku taun 2020, Jiake parantos kéngingkeun 5 patén modél utiliti, sareng kami parantos nampi pujian ti para nasabah kalayan produk anu saé, jasa anu dipercaya sareng reputasi. Kami ogé ngekspor ka Wétan Tengah, Kazakhstan, Vietnam, Pilipina, India, Thailand, Afrika Kidul, Sudan, Polinesia, Rusia sareng nagara-nagara sareng daérah-daérah sanés.

wire mesh welding machine sales


Waktos Post: Feb-21-2021

Kirim pesen anjeun ka kami: